Радев отдавна е на къса каишка и видяхме как Пеевски

...
Радев отдавна е на къса каишка и видяхме как Пеевски
Коментари Харесай

Калина Андролова: Радев отдавна е на къса каишка, Пеевски го навря на кучето в гардероба…

Радев от дълго време е на къса каишка и видяхме по какъв начин Пеевски го навря с една имитация на кучето в дрешника. Щото враговете на Радев имат за него един куп неща от пътя на копринката. Така написа анализаторът Калина Андролова в собствен пост.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Кутев смята, че Радев можел да направи най-голямата политическа мощ, хахахах. Щял да промени политическата система. Аз мисля, че той към този момент я промени. Към заличаване. Радев към този момент направи партията Политическа партия с ала-бала способи. И с двама, дето му довел предприемачът с хотелите на морето, като преди този момент ги съветвал с американското посолство. Сега се пробва да мимикрира, че сякаш не е толкоз неприятелски към всички останали. Радев се провали с кадровата си политика безобразно. Сега е гушнал Петър Витанов и Крумчо Зарков, и чака оня с хотелите да му отпусне някой лев за партия. Радев от дълго време е на къса каишка и видяхме по какъв начин Пеевски го навря с една имитация на кучето в дрешника. Щото враговете на Радев имат за него един куп неща от пътя на копринката.

Генералът Радев! Дето с потенциала си от село Труд със златните пръстени и пурите управляваше страната, влачейки куфари.

Помня, че беше предложил на един сътрудник контракт за един милион, но изискал 500 хиляди напред и в задатък. Не си поплюваше селянинът от Труд, дето се беше помислил за крал. Та, краткотрайният крал, като загуби кралството си, върви да се кланя на Пеевски и Доган, да го пощадят. Това ще да е бил някой сапунен крал с доста огромни празни кралски мехури, цялостни с въздух, които кръжат към главата му и го омайват, създавайки му сапунен ореол! Разсипа енергетиката отвред! Само при мен има купища документи за далаверите на хора, които Радев пусна да дерибействат и да се регистрират при него, унищожавайки основите на страната.

Радев дори не разбра, че го наобиколиха с агентура, ръководена на мрачно и на ярко, всячески, забележима с просто око.

Като стартираме от пробитата му…. и свършим със стратезите му. И в този момент щял да прави партия! Този, чийто министри разписаха 13-годишен контракт без юридически, финансов разбор, и без разбор на рисковете. Понеже Радев отишъл в Турция, върнал се и разказал на медиите, че е приключил велики каузи, без още нищо да се е случило. Но диагнозата за възхода на Радев е класическа. Всеки простак ще откри още по-голям простак, който да му се възхищава (Никола Боало)!

 

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР