Радан Кънев е евродепутатът на Демократична България. Това обяви на

...
Радан Кънев е евродепутатът на Демократична България. Това обяви на
Коментари Харесай

Няма разместване в листата, Радан Кънев е евродепутатът на „Демократична България”

Радан Кънев е евродепутатът на " Демократична България ". Това разгласи на конференция Владислав Панев , съпредседател на Политическа партия " Зелените ", част от обединяването " Демократична България ", в което влизат още " Да, България ", " Демократи за мощна България ", във връзка резултатите на обединението на изборите за Екологичен потенциал.

" Има един доста огромен извод на тези избори, а той е, че Българска социалистическа партия не може да бъде опция ", разяснява Радан Кънев . Той уточни, че досега няма разбъркване в листата. Кънев сподели още, че няма време за отмора. " Всички към този момент разбираме, че сме в акция за локални избори ", добави той.



Кънев
насочи признателност към всички от щабовете на " Демократична България ". " Всеки способства, с цел да бъдем сполучливи ". Кънев сподели още, че всички дружно са положили основите на идните локални избори да има постоянна опция. Той посочи, че ще бъде част от ЕНП и ще работи все по този начин сериозно с ГЕРБ, които също са членове на ЕНП. " Вярвам, че сполучливо ще работя за смяна на ЕНП ", разяснява още Кънев.

Радан Кънев отговори на въпрос по какъв начин ще работи по тематики, които са от народен интерес, паралелно с останалите евродепутати, измежду които и Делян Пеевски, с думите: " Не съм имал достойнството да работя с господин Пеевски , не съм го виждал да работи. Екологичен потенциал не е място, където се събират национални фракции, с цел да се борят между тях. Ние доста ясно сме споделили защо отиваме в Екологичен потенциал ".
 Демократична България БГНЕС-->
Той добави, че се обрисуват доста малко въпроси, по които ще може да работи дружно с националисти и евроскептици и съобщи, че по тематики, които са от народен интерес, е обикновено да работи дружно с господин Пеевски. Такава съгласно него е българската позиция за анулация на Дъблинския правилник. Кънев разяснява още, че в тази акция не е стигнало времето да приказва за европейска политика.

Христо Иванов - водач на " Да , България " разяснява, че самият факт, че са съумели организационно да създадат тази акция е задоволителен претекст от през днешния ден да надграждат този резултат за идните локални избори. " Българска социалистическа партия на Корнелия Нинова не може да бъде опция на това ръководство ", безапелационен бе Иванов.
 
 Атанас Атанасов съобщи, че ниската изборна интензивност на тези избори е била проблем и посочи, че може би ние сме страната с най-ниската изборна интензивност. По думите му свадите са демотивирали хората. " Въпросът с предварителните парламентарни избори стои ", разяснява още той. " Ние считаме, че резултатът е приемлив, тъй като ни вкарва в А политическа група ", разяснява той. По думите му " Демократична България " се е трансформирала в марка в българския политически живот и съобщи, че обединяването им би трябвало да продължи да работи за разширение на поддръжката измежду българските гласоподаватели. " Българска социалистическа партия доста желаят предварителни парламентарни избори, само че не могат да ги реализиран. Движение за права и свободи могат да ги реализиран, но не ги желаят ", разяснява още той и заключи, че става натрапчиво за всички, че Борисов ръководи с поддръжката на Движение за права и свободи.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР