“Ръчната спирачка на София е дръпната, коментира общинският съветник от

...
“Ръчната спирачка на София е дръпната, коментира общинският съветник от
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Ръчната спирачка на София е дръпната

“Ръчната спирачка на София е дръпната ”, разяснява общинският консултант от ГЕРБ-СДС в профила си във Facebook във връзка следващото безплодно и срамно за участниците в него съвещание на СОС през вчерашния ден.

 

“Двете изгубени години на страната са на път да се преповторят на локално равнище.

От началото на предизборната акцията и до момента дублирам, че градът ни има потребност от мощно и ясно болшинство ”, безапелационен е той.

 

По думите му изборът на ръководител на Столичния общински съвет е политическо решение и би трябвало да стъпи на ясни правила. Всяко краткотрайно решение за ръководство ще е път към безвремие за столичани, уверен е Хекимян.

 

“София има потребност от: дясно ръководство, балансиран  бюджет и вложения в развиване. София НЯМА потребност от договорка по всеки въпрос, плаващи болшинства и взимане на решения на мрачно ”, споделя той.

 

“ГЕРБ-СДС в никакъв случай не е взела участие и отхвърля да взе участие в отказване на цели партии и стотици хиляди гласоподаватели, изнудване, закани с разединение и слагане на ултиматуми. Според него сега Борис Бонев държи в клещите си Политическа партия и Демократична България в общината. В битката " Бонев " е приклещен и Терзиев. “В очите на сътрудниците на Бонев в СОС към този момент се чете SOS ”, уверен е Хекимян.

 

“Политическата рецесия в София е основана и се задълбочава от партиите, които донесоха хаоса и безвремието в страната.

„ Промяната “ в София се оказа не към по-добро, а към блокаж на работата на администрацията и забележима управническа отпадналост ”, не сдържа гнева си общинският консултант от ГЕРБ-СДС.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Антон Хекимян общински съветник ГЕРБ-СДС ръчна спирачка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР