Работя за второ дете, Алек иска сестричка или братче, време

...
Работя за второ дете, Алек иска сестричка или братче, време
Коментари Харесай

Биляна Гавазова: Работя за второ дете, време ми е

" Работя за второ дете, Алек желае сестричка или братче, време е, а и към този момент съм на 41 години. "  Така дава отговор на сътрудниците си журналистката Биляна Гавазова на въпроса с какво има намерение да се занимава, откакто напусна БТВ напълно скоро.

" Не желая да оставам с едно дете. Мисля, че в този момент му е времето. Докато бях болна от ковид, разбрах, че в действителност най-вече желая да имам щастливо семейство. И по този начин взех решение, че няма какво да гyбя, в случай че малко си умря и измисля друго, с което да се занимавам “, казва Гавазова.

41-годишната журналистка е мюсюлманка, а мъжът до нея Тодор Христов - християнин. Двамата почитат и двата празника. Малко преди началото на пандемията двамата събират родата за женитба, като гражданският брак е подписан преди този момент. Появата на дребния Алек отсрочила венчавката, която се случила малко преди затварянето ни по къщите поради пандемията.

Съпругът на Гавазова се занимава с компютри, а единствено преди месеци е почнал и различен бизнес има магазин за обзавеждане на бани и кухни. Журналистката също оказва помощ на мъжа си Тодор, който има брат близнак Хрисим. Заедно със сестра си Елмира компанията ще се събере за Великден у родителите на Гавазова Сергей и Северина, а след това и в дома на свекървата Ани.

Откакто напусна Би Ти Ви, брюнетката си почива, както в никакъв случай преди. Първо отиде на екскурзия в Испания със брачна половинка си, а по-късно стартира да готви всеки ден, като пускаше фотоси в инстаграма си от кулинарните си осъществявания. " Нещо се (с)готви “, бе последното й стори от барбекю в градината, което почитателите видяха.

Преди да се събере с мъжа си Тодор, родената в Шумен журналистка изживява разлъка с дългогодишна връзка.  " Бях изпаднала в дупка, в която нищо не ми се правеше. Отидох да пребивавам при сестра ми, с нея преодолях всичко “, разказва Биляна. Христов се появява в точното време, като в началото били единствено другари, защото се движат в обща компания в Шумен. Но Тодор демонстрира самообладание и малко след началото на любовта им заживяват двамата като семейство, написа " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР