Работодателските организации: „Шеф под прикритие” променя стереотипите и показва човешкото

...
Работодателските организации: „Шеф под прикритие” променя стереотипите и показва човешкото
Коментари Харесай

„Шеф под прикритие” показва човешкото лице на бизнеса

Работодателските организации: „ Шеф под прикритие” трансформира стандартите и демонстрира човешкото лице на бизнеса

Продуцентският екип на предаването „ Шеф под прикритие “ и ръководители на национално представителните работодателски организации – Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска стопанска камара и Конфедерация на работодателите и индустриалците в България, се срещнаха през днешния ден във връзка старта на втория сезон на документалното риалити довечера от 21.00 ч. по NOVA.

БГ шефове под прикритие - вижте фотоси ПРЕДИ и СЛЕД

Жена поставя маскировката за край на първи сезон на „ Шеф под прикритие “

В срещата участваха и изпълнителният ръководител на Българската стопанска камара Божидар Данев, Силва Зурлева - член на Борда на шефовете на Нова Броудкастинг Груп и продуцентът на предаването Явор Попов.

От името на българските работодатели Божидар Данев благодари на NOVA и на и продуцентите „ Супернова медия “ за това, че вършат допустимо представянето на положителните мениджърски практики, „ човешкия “ облик на висшия мениджмънт, готовността му да види „ от първо лице “ евентуалните проблеми и да ги в профил, желанието му да работи дейно, с грижа за служащите и с отговорност към клиентите. „ Няма друго такова предаване в българския ефирен ефир, по тази причина благодарим на NOVA за смелостта да бъде първата медия, отдаваща справедливо почитание към хората, поели риска да откриват и поддържат работни места, да основават брутен артикул и да бъдат потребни за развиването на българската стопанска система и общество “, сподели той.

„ Шеф под прикритие “ е част от цялостната политика на NOVA да бъде една в действителност обществено виновна медия. Щастливи сме, че можем посредством това предаване да покажем позитивните образци и да насочим вниманието към хората, които основават богатства за обществото. “, показа на срещата Силва Зурлева.

„ Скъпи участници, ние ви назоваваме „ герои “. Най-голямата ни признателност към вас е, че ни позволихте да влезем в живота ви. Когато се видяхме за първи път, ви казахме, че ще работите пет дни по 8 часа и най-после ще сте ни признателни - и по този начин се случи. Вие освен работихте един до друг със своите чиновници, само че и отворихте сърцата си, за което сме ви доста признателни “. С тези думи продуцентът на предаването Явор Попов се обърна към участниците в предходния и в новия сезон на документалното риалити и им благодари за доверието и смелостта да одобряват това предизвикателство.

Вторият сезон на „ Шеф под прикритие “ започва довечера и ще се излъчва всеки петък от 21.00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР