Работник твърди, че е бил бит и заплашван от бившия

...
Работник твърди, че е бил бит и заплашван от бившия
Коментари Харесай

Работник обвини Яне Янев в побой и заплахи

Работник твърди, че е бил обичай и заплашван от някогашния консултант на премиера Борисов Яне Янев, демонстрира репортаж на Нова тв. 

Разправата сред двамата била поради пари, твърди Борислав. Той бил нает от Янев, който сега е общински консултант в Сандански, с цел да окоси морава. 18-годишният юноша твърди, че с Янев се разбрали да му заплати и да го освободи. 

" Вика, вие на следващия ден в какъв брой часа можете да се качите до горе? Аз му споделих: Утре не мога да ти дойда, дай ми за през днешния ден парите и да се оправим. Той ми сподели: Аз няма да те пусна да си вървиш, до момента в който не се окоси цялата морава ", изясни младежът. 

Той твърди, че Янев се ядосал и извадил джобно ножче като споделил: " Ти мен ли ще ме разиграваш. Искаш ли да те заколя? Тук никой няма да те откри " и замахна с ножчето ", изяснява младежът, който сподели скъсаната си фланелка, опръскана с кръв.

Борислав твърди също, че откакто споделил на Янев, че счита да си търси правата, някогашният консултант на премиера по антикорупционните въпроси му съобщи, че той персонално е назначил началника на полицията в града и огромна част от следователите и служителите на реда. 

" Не съм го докосвал, моята мощ е в словото. Това е една клевета. За огромно страдание момчето е било използвало алкохол ", изяснява на собствен ред Янев.

Според него момчето единствено се е наранило и в този момент го набеждава. " Трима души са му споделили да не влиза в автомобила, в който са лентите на косачките, тъй като може да стане някакъв проблем. Той се е противил и даже споделил: " Аз съм Боби бирата, мога да изпия още един галон ", споделя Янев.

Според него той се е наранил на една от режещите ленти, които били натоварени в автомобил.

Близък на потърпевшото момче твърди, че това не е индивидуален случай и че имало и други потърпевши от Янев хора. " Постоянно дерибейства ", изясни той и попита по какъв начин може да се купят 18 хиляди дка за пасбище. 

Отговорът на Янев: " Все едно аз да кажа че вие дерибействате в Европейски Съюз и Съединени американски щати и управлявате Земното кълбо ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР