Работник от летище Хийтроу бе осъден на 28 седмици затвор

...
Работник от летище Хийтроу бе осъден на 28 седмици затвор
Коментари Харесай

Перверзен арабин от Лондон влиза в затвора заради секс в мрежата

Работник от летище " Хийтроу " бе наказан на 28 седмици затвор за секс с млада жена, видео от който пуснал в мрежата. Малко по-късно партньорката му изпаднала в стрес и обмисляла да направи опит за самоубийство, оповестява " Мирър ".

По данни на следствието, до момента в който правели секс, 33-годишният британец Нуред Абушареф, роден в Кувейт, извадил телефона си и почнал да праща видеа на приятелите си в WhatsApp.

Няколко седмици по-късно, по време на следващия сексуален акт, мъжът решил да зарадва приятелите си с ново порно клипче. Партньорката му забелязала. Първите дни запазила безмълвие.

След известно време обаче отишла при Нуред, с цел да обсъдят обстановката, само че той жестоко и дал отговор, че нищо ужасно не се е случило. „ Какво от това? Животът продължава “, декларирал мъжът и заречен да смъкна клипчетата.



В съда представител на момичето съобщил, че след случая тя получила посттравматичен стрес и близо 3 месеца се страхувала да излезе от вкъщи си. „ Не спирах да рева, стопирах да се храня от терзание “, признава потърпевшата, добавяйки, че даже е обмисляла да посегне на живота си.

Мъжът е уволнен от работа, а съдът му е забранил да контактува с пострадалата за неустановен период от време.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР