Работната група за и против зеления сертификат започна работа. Деян

...
Работната група за и против зеления сертификат започна работа. Деян
Коментари Харесай

„Възраждане“ пак недоволни, този път от цензура на работната група в МС, не им разрешили да снимат

Работната група за и срещу зеления документ стартира работа. Деян Николов от " Възраждане " изясни на брифинг в Народното събрание, че срещата е завършила предварително.

Неизвестна жена влезнала в постройката на Министерския съвет и споделила на работната група да спре живото лъчение, инициирано от " Възраждане ". 15-20 минути се водил спор за излъчването. 

От " Възраждане " въпреки всичко излъчиха онлайн във Фейсбук началото на заседанието и показаха, че държат на бистрота. Експертите от Министерския съвет обаче възразиха, че не желаят и не са давали единодушие да бъдат предавани онлайн. Те предложиха да има запис на диктофон, само че не и с камера.

Нямахме предварителна спогодба да няма лъчение, акцентира Николов, съгласно който няма проблем да има бистрота. Проф. Радка Аргирова еднолично решила да приключи срещата, добави той. 

От " Възраждане " чакат мнението на премиера Кирил Петков.

Ние се събрахме там, с цел да не се събират хората по площадите, разгласи и доцент Атанас Мангъров.

Според него някои хора желали казаното там да не се чуе от необятната публика. Лидерът на партията Костадин Костадинов се закани, че незабавно ще търси диалог с Кирил Петков и проф. Радка Аргирова.

След като не се стигна до съгласие, координаторът на работната група проф. Радка Аргирова, която е и консултант на премиера Кирил Петков по въпросите на пандемията от COVID-19, разгласи, че  представителите на Министерски съвет си потеглят. Искаме да беседваме с вас и нищо повече, посочи тя и минути по-късно приключи съвещанието.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР