Работна среща с членовете на Районната избирателна комисия проведоха заместник-областният

...
Работна среща с членовете на Районната избирателна комисия проведоха заместник-областният
Коментари Харесай

21 са регистрираните партии и коалиции в Сливенско за избори на 2 април

Работна среща с членовете на Районната изборна комисия организираха заместник-областният шеф Антоний Андонов и основният секретар на Областна администрация Сливен Кирил Аврамов.
Андонов акцентира обичайно положителното съдействие сред РИК и Областна администрация и изрази вярата си, че конструктивизмът още веднъж ще бъде преобладаващ метод в взаимната активност на двете институции. Антоний Андонов посочи, че екипността и груповото взимане на решения са гаранция за спокойната и ефикасна работа на Районната изборна комисия, както и за провеждането на транспарантни и почтени избори в 21-ви многомандатен изборен регион. Той осведоми още, че е акредитиран да съставлява Областна администрация в образувания Координационен център за предотвратяването на изборни нарушавания и пазаруване на избор. Андонов заявява готовността на администрацията за оперативно партньорство във всеки миг, когато това е належащо.

От своя страна Росица Тодорова, ръководител на Районната изборна комисия, изрази задоволството си от положителното сработване със чиновниците на Областна администрация Сливен, ангажирани с изборния развой, и съобщи готовността на РИК да извършва правилно всички вменени ѝ от закона отговорности.

21 са записаните партии и обединения за предварителните парламентарни избори на 2 април в област Сливен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР