Работим заедно с Демократична България (ДБ) доста активно, за да

...
Работим заедно с Демократична България (ДБ) доста активно, за да
Коментари Харесай

Асен Василев коментира евентуалното явяване заедно с ДБ на изборите и сезирането на КС за АЕЦ Козлодуй


Работим дружно с " Демократична България " (ДБ) много интензивно, с цел да се случи обединяване, освен с тях, а и с всички други цивилен организации, с които имаме обща визия за България и по какъв начин България да стане една модерна европейска страна, в която всички желаят да живеят. Целта на това не е ГЕРБ да не е първа политическа мощ. Целата е най-накаря България да тръгне напред по верния метод. От тук нататък всичко зависи от българските гласоподаватели. Обединението си го представяме с авансово подписано съглашение.

Това разкри в коридорите на Народното събрание съпредседателят на " " (ПП), който разяснява възможното явяване дружно с ДБ на идните предварителни избори на 2 април, съобщи кореспондент на. 

" Малко по малко българското общество узрява за нов метод на правене на политика и по тази причина накъде желаеме да вървим. Видя се, че има две различни визии за това по какъв начин България би трябвало да наподобява. Едната визия е, че всичко, което се е случвало до момента, е почти добре и това е каквото можем. Другата визия е, че можем доста повече и България може да заеме едно доста по-достойно място в Европейски Съюз, да задава тона какво се случва. Не може аз да споделям какво ще създадат сътрудниците от ГЕРБ, Движение за права и свободи или Българска социалистическа партия, само че това което видяхме е, че имаше говорене за механически кабинет и обединяване към някаква визия, която е по-различна от визията, която ние имаме за България дружно с Демократична България. Предстои акция, следва българският народ да направи избор в каква България желае да живее. Едва по-късно ще се приказва за обединения и всичко останало ", добави той.  

" Трябва да видим какви са претекстовете на Българска социалистическа партия. Аз считам, че е извънредно неверно да се избира съответен производител и съответен вид реактор. Според мен трябваше да се подходи по друг метод ", отговори на въпрос дали от Политическа партия ще поддържат жалбата на Българска социалистическа партия до Конституционния съд по отношение на решението на Народно събрание да се строи 7-ми блок на АЕЦ " Козлодуй ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР