Работата се отразява върху сексуалния живот на милиони мъже, пише

...
Работата се отразява върху сексуалния живот на милиони мъже, пише
Коментари Харесай

Сексуалният живот на милиони мъже куца заради стрес на работното място

 Работата се отразява върху половия живот на милиони мъже, написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от проучване, направено във Англия.

Проучването по поръчка на Zava демонстрира, че внушителните 40 % от представителите на мощния пол се усещат незадоволително мъжествени, откакто са се сблъсквали с проблеми с ерекцията.

Еректилната дисфункция визира доста мъже на избрани стадии от живота им. Двадесет и два % от представителите на мощния пол считат, че казусът се дължи на стрес, тревога и меланхолия.

Стресът, на който са подложени мъжете, постоянно е обвързван с работата им. Двадесет на 100 от тях се дефинират като прекомерно уплашени, с цел да вършат секс.

Приблизително същият % мъже - 22 на 100, признават, че професионалните им занимания имат приоритет пред интимния им живот.

Имайки поради, че стресът е главният фактор, за който мъжете оповестяват по отношение на проблемите си с ерекцията, не е изненадващо, че професионалният живот се отразява неподходящо върху половия. Експертите припомнят, че здравословният метод на живот играе основна роля против проблеми с потентността.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР