Работата с всеки един пациент има своята специфика, децата представят

...
Работата с всеки един пациент има своята специфика, децата представят
Коментари Харесай

Д-р Явор Пукалски: Работата с всеки един пациент има своята специфика

" Работата с всеки един пациент има своята специфичност, децата показват някои лични провокации в лекуването, само че работата с деца зарежда. Те са непринудени, почтени, това рефлектира и върху нас като хора, които ги лекуват. И се отразява позитивно и на личността ни ", съобщи в ефир доктор Явор Пукалски, ортопед-травматолог в УМБАЛСМ " Н. Й. Пирогов ".

" Моята цел е да успокоя детето, тъй като дете с контузия постоянно е в стрес. Целта е лечебният развой да протече оптимално проведено. Смея да настоявам, че помня по нещо от всяко дете, които са минали през ръцете ми. По-тежките контузии се помнят до живот, тъй като самата патология е такава, че те кара да мислиш още веднъж и още веднъж, с цел да може да си дадеш сметка и да се усъвършенстваш ", добави той.

" Най-хубавият момент е усмивката на детското лице, когато всичко свърши наред. Най-трудните са моментите на работа с тежките пациенти, при които даваме всичко от себе си, само че не сме сигурни дали изхода ще е този, за който се надяваме ", уточни доктор Пукалски.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР