Работата по случай на телефонна измама полицаите от РУ-Радомир започнали

...
Работата по случай на телефонна измама полицаите от РУ-Радомир започнали
Коментари Харесай

Полицаи установиха телефонен измамник

Работата по случай на телефонна машинация служителите на реда от РУ-Радомир почнали през месец май тази година, след получен сигнал от 49-годишна радомирка. Тя разказала пред чиновниците на реда за мъж, който се обадил на домашния й телефон,, показал се за чиновник от престъпна полиция и съумял да я подведе по общоприетата в последно време скица за провеждаща се акция за залавяне на телефонни измамници.

Поискал дамата да събере всички налични у дома пари и златни украшения и да ги хвърли през терасата на жилещото си. Така пострадалата метнала през балкона 650 лв. и към 10 грама златни украшения.

След подаден сигнал в полицията, чиновници на районно управление (на МВР) – Радомир почнали досъдебно произвеждане. Съвместно с прокуратурата подхванали дейности по следствието и резултатът не просрочен. Като обвинен за противоправното действие е 30-годишният В.А. от Радомир. Той е престъпно проявен, прочут най-вече с обири. Изтърпявал е и дейно наказване „ отнемане от независимост “ за сходно действие. Наложена му е мярка за неотклонение „ подписка “ и работата продължава взаимно с Районна прокуратура – Радомир.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР