Работата по изясняването на смъртта на 50-годишния Едуард Тодоров в

...
Работата по изясняването на смъртта на 50-годишния Едуард Тодоров в
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на къщата, в която Ванчо Адаша откри безжизненото тяло на Едуард

Работата по изясняването на гибелта на 50-годишния Едуард Тодоров в дома му в Бутан продължава, която на този стадий от следствието и преди да бъде осъществена аутопсия на натрупа не е ясна. От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца обясниха, че след подаването на сигналът за открит мъртвец в къща в село Бутан, неотложно е била образувана оперативно-следствена група, като мястото е посетено и от правосъден доктор. При огледа не са открити следи или белези за насилствена гибел.



Трупът на Едуард е бил открит към 18.30 часа нощес, 16 януари, от неговия прочут, прочут в селото като Ванчо Адаша. Именно с него миналата вечер двамата са се черпили с алкохол, само че към среднощ Едуард си тръгнал и откакто не се видели денем той го потърсил на другия ден по здрач и го намерил прострян на земята в порутената му къща с кръв по лицето, полусъблечен и с разпилени движимости към него. По всяка възможност 50-годишният мъж се е почувствал внезапно зле и е допустимо да е умрял от естествена гибел като при рухването да е събарял движимостите към себе си, които били прибрани в найлонов плик, написа kozloduy-bg.info.



Според информацията на регионалната дирекция на полицията аутопсията, която би трябвало да уточни повода за гибелта ще бъде осъществена на следващия ден, 18 януари. В Бутан обаче не престават инспекциите по всички вероятни версии, като още веднъж се разпитва и Ванчо, който евентуално е последният, който го е видял жив.

Самият Едуард живеел самичък в последна беднотия в региона на стадиона в селото. Входната врата на порутената му къща даже е подпряна с камък. Той не е работил от години, преживявал благодарение на другари и съседи, като съвсем всекидневно прекалявал с алкохола, само че не е създавал проблеми, описаха още хора от селото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР