Работата на доброволците и даренията компенсират работата на държавата, но

...
Работата на доброволците и даренията компенсират работата на държавата, но
Коментари Харесай

Ненчева, БСП: Нямаше да има бедствено положение в Карловско, ако кабинетът си беше свършил работата

" Работата на доброволците и даренията компенсират работата на страната, само че това не може да продължи до безспир. За страдание, от през вчерашния ден стартира да лъсва безсилието на страната и институциите. "

Това съобщи в ефира на " България ОН ЕЪР " националният представител от " Българска социалистическа партия за България " Веска Ненчева по отношение на наводнените през септември предходната година села в община Карлово, където в този момент е оповестено отчасти бедствено състояние. Ненчева сигнализира, че животът на хората още веднъж е заплашен.

" Затова би трябвало на нещата да се огледа доста съществено. Сега занапред още веднъж се включва почистването на коритото на реката в селата Богдан и Каравелово. Това е прелестно, само че тъй като трябваше да се чака пороя, а не се почисти по рано? ", попита Ненчева, която добави, че от три дни получава известия от хората в селата Богдан, Каравелово и Слатина, които се опасяват и търсят подпомагане.

" Няма надзор на изразходваните средства. Ако те бяха правомерно разходвани, в този момент нямаше да има потребност да се афишира това състояние ", счита депутатът от левицата.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР