Работата, която сме започнали като партия в 44-тото НС и

...
Работата, която сме започнали като партия в 44-тото НС и
Коментари Харесай

Таско Ерменков: БСП е единствената партия, която може да поведе България към нормално развитие

 " Работата, която сме почнали като партия в 44-тото Народно събрание и 4 години, в които  доказваме, че сме действителната съпротива и сме алтернативата на ръководството на ГЕРБ - би трябвало да я осъществяваме, с цел да може България да си поеме въздух и да стане една естествена страна. Това съобщи националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " и Таско Ерменков пред Евроком.

Депутатът от от левицата посочи, че Българска социалистическа партия върви по верния път: " Българска социалистическа партия се грижи за елементарния човек и неговите ползи. Хората би трябвало да имат обикновено опазване на здравето, обучение, обществена политика, естествени цени на силата ".

По думите му Българска социалистическа партия е единствената партия, която може да смени сегашния модел на ръководство и да поведе България към едно обикновено развиване.

" Без Българска социалистическа партия не може да се разгради сегашният модел. Който действително желае да разгради модела, би трябвало да гласоподава за нас ", безапелационен е Ерменков.

" Никога не сме водили битка на личностна основа. За нас постоянно концепциите са били преди всичко – не просто хрумвания, а действителни политики, учредени на нашите хрумвания, които да оказват помощ на естествения човек да живее по-спокойно, да го създадат един заслужен европеец ", открои още той.

По думите му левицата ще продължи да слага поредно тематиките и предложенията, за които се е борила през последните 4 години. Депутатът даде образец за настояването на Българска социалистическа партия за промяна на здравния модел  - лечебните заведения да не са търговски сдружения, здравето да не е стока, а грижа, а индикаторите на лечебните заведения да не бъдат какви са финансовите им загуби, а какъв брой индивида са излекувани. Друга тематика, която депутатът акцентира е образованието – от Българска социалистическа партия оферират, че един учебник по един предмет.

Таско Ерменков обърна внимание, че предложенията на левицата през последните 4 години не е предизборно, а ще се случи, в случай че ни изберат.

" Българска социалистическа партия би трябвало да бъде първа политическа мощ. Смятаме, че в България е назрял моментът, в който ръководството би трябвало да бъде поето от тези, които се грижат за ползите на българите и ги слагат над всичко останало ", счита социалистът. Той добави, че левицата следва политиката си и се пробва да убеждава хората в нейната точност.

" Предстоящият избор е цивилизационен - дали желаеме да продължаваме да живеем в срутищата на ГЕРБ, или България да стартира да се развива по европейски. Имаме всички предпоставки това да стане ", безапелационен бе Ерменков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР