Работа от вкъщи е моделът, който Сайтел е възприела за

...
Работа от вкъщи е моделът, който Сайтел е възприела за
Коментари Харесай

Български център осигурява техническа поддръжка на eBay


Работа от у дома е моделът, който Сайтел е възприела за поддръжка на eBay
(снимка: eBay)

А аутсорсинг компанията Сайтел обезпечава техническа поддръжка на световната комерсиална платформа eBay, в частност за немския уебсайт . За първи път eBay ангажира огромен оператор на услуги в областта на обслужване на клиенти в България.

Сайтел към този момент е основала 100 нови работни места в страната ни. Всеки телеагент минава професионално образование от най-малко 160 часа. Българите, които работят в поддръжката на eBay, обслужват немския пазар, заради което владеенето на немски език и компютърната просветеност са наложителни.

Някои от наетите чиновници, които поддържат eBay, са прекарали доста време в Германия и са се завърнали в България с отлични езикови умения. Ръководството на Сайтел е със седалище във Варна, само че телеагентите са ситуирани в разнообразни градове в цялата страна и се възползват от преимуществата на работата в домашна среда.

„ Привличаме и развиваме необикновено квалифицирана и високообразована работна мощ. Местният ни екип от експерти към този момент е посочил страхотни резултати, обработвайки приблизително 35-40 запитвания дневно и получавайки позитивни мнения от немските търговци на eBay ”, разяснява Георги Узунов, общоприет управител на Сайтел за България.

Условията за развиване в сервизния център са равни за мъжете и дамите, съгласно политиката на компанията, която не постанова и възрастови ограничавания. Служителите поддържат здравословен баланс сред професионален и персонален живот, защото не се постанова да поемат нощни смени.
още по тематиката
Моделът на работа у дома дава успокоение и сигурност на компанията, че екипът за поддръжка на eBay ще е в сигурност по време на пандемията, добави Узунов.

„ България е измежду нашите предпочитани пазари ”, съобщи Иля Кретов, общоприет управител Глобални пазари с висок капацитет за развиване на eBay. Той акцентира, че  компанията се стреми да прибавя стойност на пазарите, на които оперира.

„ Сигурен съм, че ще помогнем на локалната общественост, защото за доста хора е значимо да работят там, където живеят ”, показа мениджърът.

Миналата година 50 български дребни и междинни предприятия от пловдивски район минаха едномесечно образование, проведено от eBay, с цел да усилят продажбите си в чужбина, като се възползват от интернационалната комерсиална платформа. Още преди края на образованието фирмите съумяха да основат свои лични електронни магазини в eBay, а някои реализираха и първите си продажби.

„ България има огромен капацитет за напредък на износа. Най-лесният метод той да се осъществя е да се правят продажби онлайн. Ето за какво сме поели ангажимент да предоставяме разнообразни благоприятни условия на съществуващите български продавачи, както и на нови компании, които биха желали да се причислят към нас ”, разясни Кретов.

В момента е дейна програмата Always Open на eBay за поддръжка на дребни и междинни производители от България, чиято цел е да даде потребни благоприятни условия за повече български продавачи, в това число на такива които нямат никакъв опит в онлайн продажбите.

eBay обезпечава достъп на дребните и междинни бизнеси до интернационална публика от над 180 милиона евентуални клиенти на 200 пазара.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР