Рабех Маджер, бившият алжирски национал и легенда на Порто, бе

...
Рабех Маджер, бившият алжирски национал и легенда на Порто, бе
Коментари Харесай

Авторът на един от великите голове на еврофинали осъден на 6 месеца

Рабех Маджер, някогашният алжирски национал и легенда на " Порто ", бе наказан на шест месеца затвор за счетоводни измами, разгласи организация Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

63-годишният Маджер, който бе и селекционер на първия отбор на страната си, е приет за отговорен за подправяне на " данъчни заявления ". Той е имал и съизвършител в аферата, показан като Брахим М. от пресата. В началото юни прокурорът изиска 18 месеца затвор за някогашния футболист.

Маджер доби международна популярност с гола си с пета за " Порто " във финала за Купата на европейските първенци през 1987 година против " Байерн " (Мюнхен) - 2:1. Той игра и на две Световни шампионати, като се помни присъединяване му в " Испания 1982 ".

Двамата наказани, които имат 10 дни, с цел да апелират присъдата, би трябвало да платят и санкция от 500 000 динара (3200 евро) на Националната организация по издателство и реклама.

Рабех Маджер притежаваше два вестника - " Ал Балаг " и " Ал Балаг Ериади ", като е траял да получава публични доходи за реклама от организацията години след затварянето на изданията.

Той беше и селекционер на Алжир в продължение на осем месеца, преди уволнението си през юни 2018 г.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР