R&B звездата Ар Кели за пореден път ще отговаря за

...
R&B звездата Ар Кели за пореден път ще отговаря за
Коментари Харесай

Ар Кели подкупил служител, за да се венчае незаконно за Алая - slava.bg

R&B звездата Ар Кели за следващ път ще дава отговор за закононарушенията си повече от 20 години след съмнителния си брак с 15-годишната тогава певица Алая. „ Незаконният “ брак на звездите още веднъж е обект на следствие, по съмнение, че артистът е подкупил чиновник, с цел да може да ги бракосъчетае макар невръстната възраст на булката.

Федералните в щата Ню Йорк са намерили държавен чиновник, който в този момент е решил да проговори за подправеното удостоверение, което тийнейджърката тогава показала, написа PageSix.

Бракът на звездите, подписан на 31 август 1994 година изтраял единствено няколко дни, откакто младоженката признала на родителите си какво е направила и те я предиздвикали да го анулира, напомня Washington Post.

През януари юристът на Ар Кели показа, че клиентът му нямал визия за действителната възраст на Алая, която му била посочила сякаш подправена персонална карта. В реалност обаче ще се окаже, че артистът е подкупил чиновник на закона да издаде подправените документи на булката, с цел да може да минат през гражданското.

Кели и Алая се срещат при започване на 90-те като той става продуцент на албума ѝ „ Age Ain’t Nothing But A Number “, излязъл през 1994. Двамата се женят напълно скрито и към днешна дата артистът не желае да разяснява брака им, същото важеше и за певицата, която почина трагично през 2001 на Бахамите в самолетна злополука.

Към момента Кели е разследван в три разнообразни щата, по обвинявания, включващи похищение, насилствен труд, владение на детска порнография, секс с малолетна продажница и сутеньорство.

Източник: tialoto

Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР