R&B певецът Ар Кели, който през юни беше осъден на

...
R&B певецът Ар Кели, който през юни беше осъден на
Коментари Харесай

Повдигат ново дело за сексуални престъпления срещу осъдения на 30 г. затвор Ар Кели

R&B артистът Ар Кели, който през юни беше наказан на 30 години затвор за полови закононарушения, тази седмица още веднъж ще се яви в съда по сходни обвинявания, този път в родния си град Чикаго, написа задокенаската преса.

Процесът по асортимент на правосъдни заседатели е почнал в понеделник.

Петдесет и пет годишният реализатор, същинското име на който е Робърт Силвестър Кели, беше приет за отговорен в Ню Йорк за това, че десетилетия наред е управлявал "схема " за полова употреба на млади дами, в това число тийнейджърки, вследствие на което преди съвсем два месеца получи присъда от три десетилетия зад решетките.

Сега на него му следва да дава отговор по обвинявания за възпрепятстване на правораздаването, произвеждане на детска порнография и противозаконна полова интензивност с малолетно лице.

Музикантът и двама негови някогашни съдружници са упрекнати, че са осуетили хода на делото му за детска порнография през 2008 година, като са заплашили и подкупили жертвата, която по това време не е дала показания, само че се чака този път да приказва. Тогава правосъдните заседатели признаха изпълнителя на "I Believe I Can Fly " за почтен.

Другите двама обвинени са някогашният му управител Деръл Макдейвид и тогавашният му чиновник Милтън "Джун " Браун.

Очаква се процесът да продължи към четири седмици.

Адвокатката на Ар Кели - Дженифър Бонжан, е поискала от състава на правосъдните заседатели да бъдат изключени всички, които са гледали документалната поредност "Surviving R. Kelly ", в която вземат участие няколко от жертвите на артиста. Съдията обаче е отхвърлил настояването.

Осъждането на носителя на няколко награди "Грами " в Ню Йорк - първото в развой, в който по-голямата част от гражданските страни са чернокожи дами, се преглежда като повратна точка в придвижването #MeToo.

Показанията извадиха нескрито "схемата " на артиста за привличане на млади дами и изнасилването им със съучастието на обкръжението му, предава Българска телеграфна агенция. Много от жертвите описаха за срещите си със своя кумир по време на концерти, след които им е подхвърляно листче с координатите на артиста.

Срещу Ар Кели се водят каузи и в други два щата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР