Qualcomm анонсира ново попълнение в своите чипсети – Snapdragon 712.

...
Qualcomm анонсира ново попълнение в своите чипсети – Snapdragon 712.
Коментари Харесай

Новият Snapdragon 712 идва с Quick Charge 4+ и по-бърз процесор

Qualcomm анонсира ново попълнение в своите чипсети – Snapdragon 712. Той е издигнат по 10 nm развой и се явява непретенциозен ъпгрейд по отношение на известния Snapdragon 710. Независимо от това, усъвършенствания има. Snapdragon 712 има по-бърз 8-ядрен процесор, който прибавя скок в продуктивността и даже е усъвършенстван за мобилен гейминг.
Ключовата разлика е, че осемте ядра Cryo 360 в този момент работят с периодичност 2.3 GHz по отношение на 2.2 GHz. Дали това ще докара до действителна разлика, към момента следва да се види, само че все пак това е ъпгрейд. Игровата продуктивност също би трябвало да скочи с този нов чипсет. Snapdragon 712 прибавя и по-новата технология за бързо зареждане Quick Charge 4+ спрямо Quick Charge 4. Вече имаме по-добро Bluetooth аудио, с помощта на технологиите TrueWireless Stereo Plus и Broadcast Audio.

Snapdragon 712 резервира графичния ускорител Adreno 616 , както и множеството други параметри. Модемът си остава същият Snapdragon Х 15 с поддръжка на LTE Cat.15 и Cat.13, който поддържа върхови скорости от 800 Mbps за събаряне и 150 Mbps за качване. Новият чипсет ще поддържа камера до 32 МР при един датчик и до 20 МР при настройка с два датчика.

Очаква се Qualcomm Snapdragon 712 да откри място в доста от апаратите от междинен клас , които ще излизат през 2019 година

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР