QA Consultants е тествала шест от най-популярните карти на компаниятаAMD

...
QA Consultants е тествала шест от най-популярните карти на компаниятаAMD
Коментари Харесай

Изследване: Графичните драйвери на AMD са най-стабилни

QA Consultants е тествала шест от най-популярните карти на компанията

AMD разполага с най-стабилния драйвер в графичната промишленост, твърди проучване на QA Consultants

Независим одит разкрива, че драйверите на AMD са най-стабилните в промишлеността както за геймъри, по този начин и за консуматори на работни станции. Експертите от QA Consultants, самостоятелна компания за засвидетелствуване на качеството на софтуерните артикули, разгласиха нов отчет, съгласно който AMD разполага с най-стабилния драйвер в графичната промишленост.

Системите на AMD са минали 401 от общо 432 теста, до момента в който тези с графика на Nvidia са минали единствено 356, или 93% триумф за AMD по отношение на 82% за Nvidia. QA Consultants е тествала шест от най-популярните графични карти на AMD от другите ценови сегменти – бюджетен, междинен и висок, представители както на геймърската, по този начин и на професионалната линия (за работни станции), и са ги съпоставили с съперниците в техния клас от Nvidia.
още по тематиката
Моделите са включвали Radeon RX Vega 64, RX 580 и RX 560 за гейминг и Radeon Pro WX 9100, WX 7100 и WX 3100 за работни станции, а употребяваните драйвери са били надлежно Radeon Software Adrenalin 18.5.1 и Radeon Pro Software Enterprise 18.Q2.

Тестването е било обширно – експертите от QA Consultants са провели 4-часов „ crash ” тест поредно на всяка графична карта, шест пъти дневно за 12 дни. Завършването на всеки тест е бил считан за прекосяване на теста, като общия резултат на стабилността е бил избран от общия брой прекосявания на проби разграничен на общия брой опити.

Сривовете на драйверите са повече от едно обикновено стеснение. Те могат да доведат до действителни вреди от загуба на време и продуктивност. Тези резултати отразяват непрекъснатия фокус на AMD върху стабилността на драйверите, както и върху най-търсените функционалности и върхова продуктивност, с цел да се подсигурява най-хубавото общо преживяване от потреблението на Radeon Software.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР