Путинското войнство иска Балканите да се превърнат във втори фронт

...
Путинското войнство иска Балканите да се превърнат във втори фронт
Коментари Харесай

Тони Николов: Путинското войнство иска Балканите да се превърнат във втори фронт на конфликта в Украйна

" Путинското войнство желае Балканите да се трансфорат във втори фронт на спора в Украйна. В момента българският интерес би трябвало да ни води, стига сме провеждали непознати. Ние сме страна на настъпателните взаимни отстъпки, не на огромния спор. Нека да помислим още преди да " отрежем " по проблема с РСМ ". Toва сподели публицистът Тони Николов пред. 

" Внимателното вглеждане в спора с Македония демонстрира, че едни и същи хора постоянно са сменяли позициите си. Едни неточности са се повтаряли непрестанно. На Запад наподобява сякаш по-големият желае да бие по-малкия, като ние сме по-големият. България наподобява голяма и рискова единствено за северномакедонците. Трябва да намерим съответните метод и думи в тази обстановка ", разяснява той. 

Според него два спора обръщат македонския въпрос. " Единият е спорът в Щип, другият е клането в Кочин, където минават чети. На Софийските централни гробища има единствено един гроб, който гледа на запад, към Македония. Това е гробът на ген. Михаил Савов, който дава заповедта през 1913 година нашите войски да разгласят спор със Сърбия и Гърция. Цял живот му е тежала тази съдбовна неточност ", изясни Николов. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР