Путин се държи по-лошо от окупатор. Той разрушава украински градове,

...
Путин се държи по-лошо от окупатор. Той разрушава украински градове,
Коментари Харесай

Руски опозиционер: Путин може да бъде спрян единствено силово, с военно поражение в Украйна

Путин се държи по-лошо от окупатор. Той унищожава украински градове, мостове, лечебни заведения. Той унищожава Украйна по този начин, че тя да не се надигне от руините. " Това сподели пред БНР съветският опозиционен политик в заточение Генадий Гудков.

Ако Путин успее да отреже морския достъп на Украйна, той ще разгласи това за победа, безапелационен е Гудков.

Международната общественост и Украйна обаче няма да позволен прокарването на кулоар към Приднестровието, добави той.

Конвенционалната война ще се изчерпи доникъде на лятото, предвижда съветският политик.

" Но на Путин му остава нуклеарният шантаж. Дори към този момент е разпоредена подготовка за отваряне на бомбоубежища за цивилното население, " сподели Гудков.

За да спре войната, е нужна консолидираната помощ на Запада, съобщи Генадий Гудков. " И България може да изиграе своята значима роля. "

Путин може да бъде спрян само силово, с военно проваляне в Украйна, акцентира той.

Гудков изясни, че режимът на Путин е надълбоко неприятелски към България, а съветският народ е отзивчив. " Но сред Путин и съветския народ има голяма бездна. "

От 2004 година Путин унищожава демокрацията в Русия. През 2011 година изборните резултати бяха изцяло фалшифицирани и на практика се получи окупиране на властта. До 2019 година в страната действаше така наречен суверенна народна власт – реплика на демократични свободи, фиктивни избори и медии, парламент, който е реплика. От 2019 година Путин се придържа към силово удържане на властта към тирания, направи ретроспекция Генадий Гудков. Запитан има ли опозиционен капацитет в Русия, той уточни: " Днес опозицията в Русия е разгромена. Стотици хора са в пандиза по подправени обвинявания, десетки са убити. "

След 2019 година властта мина напълно в ръцете на силовия блок и в Кремъл остана единствено кулата на така наречен силовики, посочи Генадий Гудков. " В обкръжението на Путин няма хора, които биха се осмелили да изкажат друго от неговото мнение. "

Елитите на Путин, свързани с финансовите въпроси, сега са отстранени от вземането на решения, те не могат да въздействат на курса на Кремъл, разяснява Гудков.

" Путин еднолично взема всевъзможни решения. Той трансформира газа и нефта в политическо оръжие ", сподели Гудков, съгласно който със прекъсването на газа за България съветският президент си отмъщава.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР