Путин няма да спечели тази война, ще я загуби защото

...
Путин няма да спечели тази война, ще я загуби защото
Коментари Харесай

Доц. Момчил Дойчев: България е в тежка изолация, мълчат дали Радев е канен за срещата с Байдън в Полша

Путин няма да завоюва тази война, ще я загуби тъй като целият цивилизован свят подкрепя Украйна. Ще я загуби освен морално, само че и военно-политически. Това е една незаконна война, и тези, които я провокираха ще бъдат изправени пред съд. Това разгласи по Нова ТВ съпредседателят на Атлантическия съвет на България доцент Момчил Дойчев.
Той подчертава, че в Украйна влиза нова тежко западно оръжие и това би трябвало да даде знак на Путин, че  да напусне териториите, които е окупирал, тъй като провалената му войска ще бъде просто пушечно месо.

Как ще се развият събитията в вероятност е доста забавно. Днес се чака значимо изказване на Путин, да се обърне към двете камари Думата. Какво ще бъде посланието, единствено може да се гадае, установи Дойчев.

Той посочи, че в тази комплицирана обстановка е позорно държанието на нашия боен министър, който отхвърля да изпраща оръжие на Украйна. Според него позорно е и държанието на президента Радев по тази тематика.

 България изгуби милиони и милиарди долари. Можехме да се превъоръжим, да получим съвременно американско оръжие, в случай че бяхме дали остарялото си руско оръжие на Украйна. Това е национално изменничество. Защо Радев като е миролюбец не отиде в Киев, за какво не сподели на Путин – напуснете Украйна, спрете експанзия, която започнахте. България през днешния ден е в изолираност, дори не се знае дали сме поканени в Полша на срещата на страните от източния блок с Байдън, която е планувана за през днешния ден, подчертава политологът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР