Путин може да въведе военно положение в Русия. Това заяви

...
Путин може да въведе военно положение в Русия. Това заяви
Коментари Харесай

САЩ: Путин може да въведе военно положение

Путин може да вкара военно състояние в Русия. Това съобщи през днешния ден Аврил Хейнс, шеф на Националното разузнаване на Съединени американски щати, представена от " Гардиън ".

" Путин най-вероятно счита, че Русия има по-голяма дарба и предпочитание да издържи на провокации от своите съперници и евентуално разчита на решимостта на Съединени американски щати и Европейски Съюз да отслабне, защото дефицитът на храна, инфлацията и цените на силата се утежняват. Освен това, защото и Русия, и Украйна имат вяра, че могат да продължат да напредват във боен проект, ние не виждаме жизнерадостен път за договаряния, най-малко в кратковременен проект ", разгласи тя.

Според Хейнс съветският президент е изправен " пред противоречие сред своите упоритости и актуалните стандартни военни качества на Русия ". Затова през идващите няколко месеца евентуално ще има ескалация на обстановката, твърди тя.

" Настоящата наклонност усилва вероятността президентът Путин да се обърне към по-драстични средства, в това число налагане на военно състояние, преориентиране на промишленото произвеждане или евентуално ескалиращи военни дейности, с цел да освободи ресурсите, нужни за реализиране на задачите му, до момента в който спорът се проточва или в случай че той осъзнае, че Русия ще загуби в Украйна ".

По време на днешните слушания в Конгреса шефът на Агенцията за военно разузнаване военачалник Скот Бериър установи, че войната в Украйна е в задънена улица.

" Руснаците не побеждават и украинците не побеждават. Ние тук сме малко в задънена улица ", сподели той.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР