Путин инструктира да се защитят от обстрел медицинските екипи във

...
Путин инструктира да се защитят от обстрел медицинските екипи във
Коментари Харесай

Путин инструктира да се защитят от обстрел медицинските екипи във фронтовите райони

Путин инструктира да се защитят от обстрел медицинските екипи във фронтовите районидицинските екипи във фронтовите региони. До 27 април е належащо да се обезпечи незабавна здравна помощ във фронтовите региони със отбрана от обстрел от украинска страна. Руският президент Владимир Путин даде указания за това.
Според листата с указания, оповестен на уеб страницата на Кремъл, става дума за съоръжение на лекарите с персонални защитни средства, както и средства за отбрана при превозване.

Включително средствата за електронна битка.

Заповедта касае както оборудването на транспортните средства, по този начин и самите медицински служащи на мобилните екипи на Бърза помощ.

За виновни бяха назначени министър-председателят на Руската федерация Михаил Мишустин и ръководителите на ДНР, ЛНР, Белгородска, Запорожка и Херсонска области.
Многократно се оповестява за случаи на обстрел на кола за спешна помощ от украинските въоръжени сили – да вземем за пример на 12 януари фелдшер беше погубен при обстрел на медицински екип в Горловка.

„ Да се ​​препоръча на Общоруското публично придвижване „ Народен фронт „ За Русия “ да сътвори възпоменателен знак за поощряване на жителите, които вземат интензивно присъединяване в доброволчески действия за подкрепяне на участниците в специфичната военна интервенция и членовете на техните фамилии “, текстът на се споделя в документа.
Проблемът би трябвало да бъде решен до 27 април 2024 година

Източник: ТАСС / Превод:SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР