Пуснато е движението на автомобили и автобуси по Кримския мост,

...
Пуснато е движението на автомобили и автобуси по Кримския мост,
Коментари Харесай

Пуснаха движението на автомобили по Кримския мост

Пуснато е придвижването на коли и рейсове по Кримския мост, заяви в събота главата на Крим Сергей Аксенов в своя канал в " Телеграм ", представен от ТАСС.

" Движението на транспортни средства по Кримския мост стартира. В момента придвижването е отворено за коли и рейсове с прекосяване на цялостна процедура за инспекция ", написа той.

Движението на транспортните средства е проведено на реверсивен режим. Според сътрудник на ТАСС, макар че придвижването по моста не е оживено, незабавно след откриването му няколко коли са се отправили към Керч.

Припомняме, че рано тази заран, като при гърмежа са починали трима души и породи пожар в преминаващ в съседство товарен трен с цистерни с петрони артикули. В резултат на детонацията се сринаха две секции от едното пътно платно, само че другото платно, както и железопътното трасе не са потърпевши.

Ръководителят на района също по този начин добави, че фериботът " Керч-2 " ще стартира работа след два часа, за товарния превоз се предлага да го употребява него вместо Кримския мост . По-рано Аксьонов заяви, че до края на деня се възнамерява да се пусне и железопътното придвижване по моста .

" Молим водачите на камиони да възнамеряват маршрута си, като употребяват фериботния пункт Керч. След два часа фериботът Керч-2 ще стартира да пресича пролива ", се споделя в изказване на ръководителя на района.
 Захарова реагира против изявление на естонския външен министър за взривяването на Кримския мост
Захарова реагира против изявление на естонския външен министър за взривяването на Кримския мост

Тя прави прилика с диверсията против Северен поток

Оперативният щаб на Краснодарския край заяви по-рано, че пътническият трафик на фериботния пункт в Керч ще започва в неделя следобяд.

Освен това бяха открити два паркинга за коли и камиони наоколо до пристанището " Кавказ " в село Илич, където са проведени пунктове за хранене и тоалетни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР