Пуснаха от ареста мъжа, който прегази куче в пазарджишкото село

...
Пуснаха от ареста мъжа, който прегази куче в пазарджишкото село
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста мъжа, прегазил куче край Пазарджик

Пуснаха от ареста мъжа, който прегази куче в пазарджишкото село Мало Конаре. Арестуваният за денонощие е на 52 години, като следва прокуратурата да му повдигне обвинявания.

" Не го видях. Имаше трактор спрял и не го видях. Виждал съм го доста пъти това куче там, по какъв начин преднамерено ще го прегазя ", съобщи пред мъжът, откакто излезе от ареста.

Навръх Бъдни вечер в обществените мрежи беше публикувано видео, на което се вижда по какъв начин джип минава през лежащо в страни от пътя куче. Сигналът до полицията е подаден от локални поданици. От организация за отбрана на животните са закарали кучето във ветеринарна клиника и оставено за лекуване. Състоянието му е тежко.

" Аз също имам кучета и не бих направил такова нещо. Сега ще лежа в пандиза. Ще сложа камери на цялата улица, с цел да видят какви хора живеят там. Нарочно го бяха оставили това болно куче на пътя, което постоянно е и нападателно ", сподели още мъжът при опит да избяга от чакащите го кореспонденти пред полицията.

На въпрос за какво се отклонява от пътя, с цел да мине през кучето, мъжът отрeче да го е направил.

По случая е формирана кореспонденция, която е докладвана на Районната прокуратура в Пазарджик. За сходно закононарушение законът планува от 1 до 3 години затвор и санкция от 1000 до 5000 лв..
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР