Пуснаха кадри от камерите онлайн на летището, които са заснели

...
Пуснаха кадри от камерите онлайн на летището, които са заснели
Коментари Харесай

Камерите записали разбиването на самолета: Управителят на учебен център Авиоотряд Варна е загинал в Лесново:

Пуснаха фрагменти от камерите онлайн на летището, които са снимали излитането и разбиването на самолета в Лесново, съобщи " 24 часа ".

Загиналият при осъществяване на акробатичен полет на летище Лесново е Георги Влайков, който е шеф на образователен център " Авиоотряд Варна ". Пилотирал е с персоналния аероплан " Екстра 2000 ", който е приспособен за върховен пилотаж. Машината е с немска регистрация.

Влайков е роден през 1977 година Това заяви Лилчо Лилов, ръководител на управителния съвет на компания " Интерскай ", която е притежател на летището. Влайков е изхвърчал от пистата в Лесново в 13,24 часа и три-четири минути по-късно наблюдаващи са видели самолета да пада. Пилотът е влезнал в свредел и не е съумял да излезе от фигурата, самолетът е почнал да пада.

 

Лилов споделя, че пилотът е правел демонстрационен полет пред свои другари, с цел да покаже опциите на машината, както и какво може да прави.

" Полетът се заснемал ", сподели още той, представен от " ".

Пилотът е нямал огромен опит във висшия пилотаж, занимавал се с акробатични осъществявания от няколко месеца. Възможно е да е имало и терзание от това, че демонстрациите са филмират, позволява Лилов, който има 40-годишен опит в летенето. Той счита още, че зимата не е най-хубавото време за акробатика.

Ще се проверява и положението на самолета, с цел да се реши техническата му редовност.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР