пуска през декември няколко онлайн кампании, включващи популярни смарт устройства

...
пуска през декември няколко онлайн кампании, включващи популярни смарт устройства
Коментари Харесай

Хитови смарт устройства с отстъпки до 100 лева в онлайн магазина на Vivacom

пуска през декември няколко онлайн акции, включващи известни смарт устройства на актрактивни цени. Сред тях са таблетите Alcatel 3T 8, Lenovo TAB M10 и Prestigio Q PRO 8, смарт телефоните Xiaomi REDMI 9T 128GB и Xiaomi MI 11 LITE 5G NE, прахосмукачката робот Xiaomi MI ROBOT PRO, умният пречиствател за въздух Xiaomi MI PRO H, електрическият скутер Xiaomi MI 1S EU, детският интелигентен часовник MyKi 4 LITE, слушалките Apple Airpods MAX, устройството за домашни любимци MyKi Spot, дронът Tello, външната батерия Etonic 5000 МАH PP, както и адаптерът Kingston MICROSD. Всички те, както и доста други софтуерни устройства, могат да бъдат закупени от онлайн магазина на Vivacom с отстъпки, достигащи 100 лв..

Този хубав таблет с автентичен дизайн и 8-инчов IPS екран (с резолюция 1280 на 800) има две камери – 5 MP задна и 2 MP предна за селфита. Разполага с 4-ядрен процесор и 1GB оперативна памет, а вътрешната памет е 16GB. Таблетът поддържа Wi-Fi, има 4080 mAh батерия, а операционната му система е Android Oreo. Предлага се в комплект със моден защитен калъф.

Още един грациозен таблет с IPS екран (с резолюция 1280 на 800) и 10.1-инчов диагонал. Неговата задна камера също е 5 MP, а предната – 2 MP. Има 4-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 429, вградената му памет е 16GB и може да се усили до 256GB посредством слот за карта, а оперативната – 2GB. Операционната му система е Android 9 (Pie).

Този 8-инчов таблет също е с IPS екран (резолюция 1280 на 800), работи с 4-ядрен SC9832E процесор и 2GB оперативна памет. Вътрешната му памет е 16GB и може да се усили до 32GB благодарение на
слот за карта. Задната камера на модела е с резолюция 2 MP, а предната – 0.3 MP. Батерията му е с потенциал 5000 mAh, а измежду екстрите му е съществуването на детски режим. Операционната му система е Android 9.

Всички таблети с отстъпка до 100 лв. в онлайн акцията може да витите тук.

Един от най-популярните Xiaomi смарт телефони на пазара има 6.53-инчов IPS LCD екран с резолюция 1080 х 2340. Разполага с 8-ядрен процесор Qualcomm SM6115 Snapdragon 662 и 128GB вградена памет. Задната камера е четворна и е с 48 MP главен датчик. Освен него разполага още с един 8 MP ултраширокоъгълен, един 2 MP макро и един 2 MP датчик за дълбочина. Предната селфи камера е 8 MP. Телефонът се откроява и с 6000 mah батерия. Работи с операционна система Android 10.

Друг доста хубав смарт телефон от тази марка с 6,55-инчов AMOLED екран (с резолюция 2400 на 1080). Има три задни камери – 64 MP, 8 MP и 5 MP. Предната селфи камера е с резолюция 20 MP. Процесорът на модела е 8-ядрен Qalcomm Snapdragon 778G, оперативната памет е 8GB, а вградената 128GB. Тя може да доближи до 512GB благодарение на външна карта. Батерията му е 4250 mAh. Моделът поддържа 5G и уголемява разнообразието от смарт телефони от пето потомство в портфолиото на Vivacom. Операционната му система е Android 11. В рамките на промоцията се предлага в комплект с умната гривна Xiaomi Mi Smart Band 5.

Многофункционална прахосмукачка робот с екстри като двойна прахова система и анти-акари функционалност. Може да работи изцяло самостоятелно, както и да се ръководи през смарт телефон посредством приложение за операционните системи Android и iOS. Разполага със датчици за установяване на дистанцията, на равнището и за попречване на конфликт. Предлага се в комплект с моп.

Умен пречиствател на въздуха, който може да се ръководи чрез вграден Wi-Fi модул и мобилно приложение. Тежи едвам 9,2 кг., а размерите му са 80 х 31 х 31 см. Може да пречиства дейно въздуха в помещение с повърхност от 42 до 72 кв. м.
През целия декември Vivacom предлага Nokia Beacon устройства в композиция с платформата за телевизия и интернет EON
В навечерието на идните празници Vivacom започва акция, която включва Mesh Wi-Fi продуктите Nokia Beacon в композиция с инова...

Един от най-актуалните електрически скутери на пазара може да доближи оптималната скорост от 25 км./час и има мощ на мотора 250W. Изминава до 30 км. с едно зареждане на батерията. Тя от своя страна е с потенциал 7650 mAh и се зарежда изцяло за пет часа. Скутерът има оптимално натоварване 100 кг., а самият той тежи 12.5 кг. Разполага с приложение за Android и iOS.

Всички оферти от Xiaomi и Poco с онлайн отстъпка може да видите тук.

Детският интелигентен часовник MyKi 4 LITE е потребно, водоустойчиво и издръжливо носимо устройство за деца. Той има голям брой смарт функционалности, поддържа гласови позвънявания и разполага с GPS модул, както и с Wi-Fi съгласуваност. Има алтернатива за отдалечен надзор през мобилното приложение MyKi Watch, както и за установяване на безвредни зони. Батерията му е 450 mAh.
Коледните акции на Vivacom оферират смарт тв приемници и гейм конзоли PlayStation® в пакет с новаторската платформа EON
Тази Коледа Vivacom ще зарадва всички фенове на домашния уют и занимания пред тв приемника с две специфични оферти с платформа E...

Apple Airpods MAX са красиви и компактни слушалки с богата функционалност. Поддържат пространствено аудио с динамичен тракинг на главата, имат осем микрофона за интензивно шумопотискане (Active Noise Cancellation) и три – за отговор на позвъняване с глас. Разполагат с Bluetooth v 5.0 модул. Всяка слушалка има оптичен датчик, както и за позиция и за разкриване на кутията, акселерометър, а лявата разполага и с жироскоп. В комплекта са включени кутия, която служи и за зареждане, както и Lightning към USB с кабел. Тежат единствено 384.8 грама.

Дори и домашните любимци към този момент имат свои цифрови джаджи. Това носимо устройство сплотява голям брой потребни функционалности – тракер за домашни любимци, за скъпи движимости, както и SOS паник бутон. Размерите му са 45 х 38.7 х 10.5 мм., а тежестта – едвам 40 грама. Отговаря на стандарт за водоустойчивост IP67.

Компактен летящ дрон с четири ротора (т.нар. куадкоптер). Размерите му са 98 x 92.5 x 41, а тежестта – 80 грама. Свързва се чрез Bluetooth v 5.2 модул и разполага с Micro USB кабел. Управлява се извънредно елементарно и е очакван за развлечение със фамилията или другари.
За празничния сезон Vivacom предлага новите елегантни смарт часовници от серията Huawei GT 3
Vivacom предлага новите смарт часовници от серията GT 3 на Huawei - Huawei GT 3 Active 46 мм. на цена от 16,98 лева на месец, Huawe...

Стилна външна батерия с огромен потенциал (5000 mAh). Разполага със общоприетия набор от USB портове. Отличава се с компактни размери, позволяващи да се побере в дамска чанта или даже в джоб, както и с красивия си външен тип.

Micro SD карта памет с адаптер, с потенциал 16GB и скорост на записване на данни 100 Mb/s. Картата е черна на цвят и е с размери 11 х 15 х 1 мм. Размерите на адаптера са 24 х 32 х 2,1 мм. Той също е черен на цвят.

Всички смарт аксесоари със специфична онлайн цена може да видите тук.

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР