Пушенето на марихуана и секс сцените в новия клип на

...
Пушенето на марихуана и секс сцените в новия клип на
Коментари Харесай

Орхан Мурад бесен: Какво скандално има в клипа на Сузанита? Тя само имитира френска любов

Пушенето на марихуана и секс сцените в новия клип на Сузанита са менте, твърди бащата на певицата Орхан Мурад.

Той е безапелационен, че декларацията, която изисква Държавната организация за протекция на детето е безсмислена, защото съпровожда Сузанита на всички места и явно е осведомен с дейностите й, дочу HotArena.

„ Въобще не желая да коментирал. Нека всеки, който счита, че би трябвало да се вземат някакви ограничения, да работи. Няма потребност две години да приказваме едно и също. Агенцията в случай че има въпроси да ги зададе към мен. Да заповядат, очаквам ги с отворени прегръдки “, споделя Орхан Мурад.

Очевидно той и жена му са участвали на фотосите на клипа и най-вероятно са наясно по какъв начин щерка им симулира фелацио и клати дупе на сантиметри от по-възрастния й сътрудник Ангел. Това съпроводено с пушенето на марихуана и междинните пръсти, които сочи, се приема извънредно непрофесионално от страна на нейните сътрудници, написа „ Телеграф “.

От ДАДЗ прецизират, че сега вършат инспекция, дали фактически родителите са дали позволение в писмен тип за фрагментите. Едва тогава ще сезират Съвет за електронни медии, който е единственият орган с пълномощия да спрат излъчването на клипа. Случаят задминава абсурда с Гери-Никол , който се развихри след промотирането на първия й видеоклип. Последователите на Сузанита са уверени, че видеото ще бъде свалено до дни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР