Пунктът за хуманитарна помощ в курортния комплекс Слънчев бряг, разкрит

...
Пунктът за хуманитарна помощ в курортния комплекс Слънчев бряг, разкрит
Коментари Харесай

Пунктът за хуманитарна помощ в курорта „Слънчев бряг“ има нужда от хранителни продукти

Пунктът за филантропична помощ в курортния комплекс " Слънчев бряг ", оголен в помощ на бежанците от Украйна, има остра потребност от хранителни артикули. 

Всеки ден нарастват потребностите за бежанците. Всеки ден десетки тук се редят на опашки, с цел да получат помощи. Храната е в дефицит. Днес има единствено захар и брашно, кашоните са празни. Остра е потребността от пакетирани и консервирани хранителни артикули - месни, млечни, спагети, леща, фасул, ориз, овесени ядки, самун, олио, картофи. Имаме потребност също от 15 броя детски колички, памперси, пюрета, споделиха пред Българска телеграфна агенция от доброволческия  пункт.

Олена, украинска бежанка, която чакаше за хранителен пакет, показа, че благодари за помощта, само че измежду продуктите липсват съществени, които са значими за приготвянето на храната.

От пункта за събиране на помощи молят жителите и компаниите да оказват помощ с каквото имат опция. Пунктът се намира в хотел “Мида “ зад постройката на Районно ръководство " Полиция " в Слънчев бряг. Пунктът за филантропична помощ на украинските бежанци е отворен всеки ден от 11:00 часа до 19:00 часа.

Отец Петър от църквата " Свето Успение Богородично “ в Несебър сподели за Българска телеграфна агенция, че е приютил в храма 17 бежанци от Украйна - дами и деца.

По неофициални данни на територията на Община Несебър украинските бежанци са близо 3000.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР