Публицистичното предаване 120 минути“ и Светослав Иванов се завръщат в

...
Публицистичното предаване 120 минути“ и Светослав Иванов се завръщат в
Коментари Харесай

„120 минути“ се завръща с ексклузивно интервю със зам.-генералния секретар на НАТО Мирча Джоана

Публицистичното предаване „ 120 минути “ и Светослав Иванов се завръщат в ефира на bTV след паузата за локалните избори в страната. Водещият на предаването завърши сполучливо специализация в Съединени американски щати, където беше част от една от най-авторитетните журналистически стратегии “Edward R. Murrow ”.

В „ 120 минути “ тази неделя Светослав Иванов ще показа на феновете особено изявление със заместник-генералния секретар на НАТО Мирча Джоана, в което двамата ще разясняват напрежението в Черноморския район и войната в Украйна.

bTV Media Group и Businessnovinite.bg са медийни сътрудници на събитието.

Журналистът бе специфичен делегат на bTV на годишния конгрес „ Аспен “ в Букурещ, където дипломати и специалисти от целия свят дебатираха за трансформациите и провокациите в геополитически проект.

„ Мисля, че е пристигнало времето нашият район да покаже себе си като крайъгълен камък на интелектуално равностойни визионери за бъдещето на Европа, на района и на света “, са част от думите на Мирча Джоана пред Светослав Иванов. Какво още споделя той, може да видите в изявлението в неделя.

Гости и тематики в предаването тази седмица ще бъдат министърът на защитата Тодор Тагарев - за импортирания от опозицията втори избор на съмнение в областта на защитата и националната сигурност, някогашният енергиен министър Александър Николов за дерогацията на нефт, Диана Дамянова и Илхан Андай с разбор на „ Местни избори “ 2023, както и Стилиян Петров, който ще разяснява възходящото напрежение в българския футбол.

В рубриката „ Провери обстоятелствата “ Росен Цветков ще ревизира дали има готовност в българската войска или подправените вести по тази тематика доминират, а в „ Специален репортаж “ Стоян Георгиев ще покаже за какво жителите на махалите си останаха у дома на локалните избори. В „ Главната роля “ тази седмица в “120 минути “ влиза моделът и инфлуенсър Александра Богданска.

Гледайте " 120 минути " на 12 ноември, тъкмо в 16:30 часа, незабавно след документалната поредност „ bTV споделя “. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР