Публикувана е обществената поръчка за мобилни устройства и мобилна свързаност

...
Публикувана е обществената поръчка за мобилни устройства и мобилна свързаност
Коментари Харесай

За изборите властта разчита на отзивчивостта на телекомите

Публикувана е публичната поръчка за мобилни устройства и мобилна съгласуваност на видеонаблюдението след края на изборния ден.

Министерство на електронното ръководство има вяра в поддръжката на бизнеса , в лицето на телеком операторите, които ще поддържат страната в това предизвикателство.

Покани са изпратени до трите мобилни оператора у нас - А1, Виваком и Йеттел. Срокът за подаване на офертите е до 10 март 2023 година Те ще бъдат отворени в понеделник, 13 март, когато ще стартират и същинските договаряния.

Обществената поръчка се организира по реда на параграф 3 от Изборния кодекс посредством процедура по договаряне без съобщение, когато е належащо наложително възлагане на поръчката заради изключителни условия.

Поръчката е разграничена на три лота, като условията към дейностите, с цел да се минимизира риска от претоварване на информационно-комуникационната инфраструктура на мобилните оператори,

Общата планирана стойност на публичната поръчка е в размер на 2 804 800 лева без Данък добавена стойност.

Мобилните устройства, стойките за стационарно разполагане на устройствата и Data SIM картите с обезпечена мобилна съгласуваност по всяка обособена позиция, следва да бъдат доставени на " Информационна обслужване " до 21.03.2023 година

е оповестена на Централизираната автоматизирана осведомителна система " Електронни публични поръчки ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР