Публикуваме написаното едно към едно: Истината за убийството Убиецът е

...
Публикуваме написаното едно към едно: Истината за убийството Убиецът е
Коментари Харесай

Бум! Нетът Гърми След Смъртта Му: Росен Ангелов Е Само Бушон! Истинският Масов Убиец Е Синът На Мастит Български Политик!!! Отърваха Самия

Публикуваме написаното едно към едно:

„ Истината за убийството

Убиецът е младеж, наследник на локален властник от Нови Искър непосредствен до ГЕРБ. Пистолета е Валтер П22, регистриран на името на бащата. Това момче е имало отношение към дъщерята, по тази причина момичето е убито единствено с ЕДИН изстрел в слепоочието, а тялото му не е обезобразено, като на останалите. Най-много подигравка е понесло тялото на Боби, който за разлика от другите членове не е бил убит само за да бъде погубен, а е изработен опит да бъде осъден поради половото му отношение с момичето, като е прострелян в гениталната зона.

Профилът на младежа палач във фейсбук е обвързван с профилите на двете други деца, поучавам публицистите да ги преснимат допустимо най- бързо и да наблюдават, дали има смяна в листата с другари, както и да разпитат другите деца дали виждат някой да се махнал от листата след нова година.

На 31 декември, към 9 часа, момчето е било пуснато в къщата, в качеството си на другар на Боби и дъщерята. Възникнал е скандал сред тях, при което Боби и Момичето се качват в стаята, пускат си музиката мощно и го оставят долу с Кети и Неделчо с цел да го пренебрегват. Неделчо се обажда на огромният си наследник Георги, който също го познава, евентуално са били и другари, да пристигна да го успокои. Не са викали полиция, не е юридически опит и да бъде изхвърлен, тъй като са знаели чий наследник е, а не са очаквали това, което ще последва.

Когато Георги е пристигнал абсурда е ескалирал и младежа е почнал изтезанието на фамилията. След което се е прибрал у дома, изкъпал се е, преоблякъл се е и е отишъл на тийнейджърския ваучър, на който са били канени Боби и Момичето.

Забележете нещо доста значимо – телата на всички убити и джипа БМВ са били в къщата на 1 януари денем! В същият ден това лайненце споделя всичко на татко си и той почва да провежда заличаването на следите. Къщата в Луково, в която живее Росен Ангелов е благосъстоятелност на бащата и в случай че публицистите се постараят малко повече ще научат и името му.

На 1 януари вечерта, чистачите отиват в къщата на убитите и извличат тялото на Кети, разрушават предното дясно стъкло, тъй като не желаят да оставят следи, а не намират незабавно ключовете в къщата и не рискуват да ровят из нея. Подкарват джипа до кладенеца, изхвърлят тялото и съзнателно тефтерчето.

На 2 януари е погубен и Росен Ангелов, а тялото му изхвърлено някъде близо в покрайнините. Министерство на вътрешните работи не направи ювелирна акция по залавянето му, а преднамерено блокира цяло Луково, с цел да упрекна публицистите, че той е избягал с помощта на тях.

Импровизираното стрелбище в двора на Росен е небрежно съединено, по шишетата няма съвсем никакви следи от патрони, а огромната желязна плоча има една центрирана група от 22 диаметър, а останалата повърхнина е съвсем чиста. Да мъкнеш такава плоча, а да я простреляш с по- малко от един пълнител е нерационално.

Хайде да забележим дали ще пуснете това.

Митко “

Афера.бг
Tags: ОЩЕ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР