Публикацията на поредната порция на глобалния акт Магнитски има очевидна

...
Публикацията на поредната порция на глобалния акт Магнитски има очевидна
Коментари Харесай

Валентин Вацев: Магнитски цели да унищожи руското присъствие в българската енергетика

" Публикацията на следващата порция на световния акт " Магнитски " има явна цел - да се унищожи съветското наличие в българската енергийна политика. Намеренията са ясни. Трябва да погледнем към тази обстановка с очите на шерифа, а не с очите на индианците. Проблемите на индианците не са проблемите на шерифа. Съединени американски щати постоянно са били доста ясни при обяснението на природата на световния акт " Магнитски ". Става въпрос за гледната точка на една мощ ".

Това съобщи за БНР геополитическият анализатор Валентин Вацев. Според него американското правосъдие се трансформира в световно.

" Всеки, който се съмнява в правото на Америка да има своя световна позиция за света, застава на някакви примитивни и неприятно осъзнати антиамерикански позиции. Въпросът е - имат ли право Съединени американски щати да оферират юридическите си правила на целия останал свят? ", попита Вацев.

Според геополитическия анализатор изявлението на президента Румен Радев е задействало машината на акта " Магнитски ":

" Ние сме местна мощ и не можем да отстъпваме пред световния американски интерес... Аз съм склонен с Държавния департамент на Съединени американски щати, че корупцията е систематичен проблем у нас, различен е въпросът, че американска упоритост е те да дефинират смисъла на думата " корупция ". Но световните сили постоянно по този начин са правили. На власт е този, който дефинира смисъла на думите ".

Според Валентин Вацев този акт ще окаже въздействие върху българските междупартийни и вътрешнопартийни връзки:

" Но от Съединени американски щати не целят това, те водят война против съветското енергийно наличие на Балканите ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР