Публикация в социалните мрежи привлече общественото внимание във вторник. Става

...
Публикация в социалните мрежи привлече общественото внимание във вторник. Става
Коментари Харесай

Абсурдно! Кола лети със 130 км/ч по АМ “Тракия“ без шофьор

Публикация в обществените мрежи притегли публичното внимание във вторник. Става въпрос за автомобил, който се движи по Автомагистрала " Тракия " със 130 километра в час. На пръв взор в клипчето няма нищо смущаващо, с изключение на обстоятелството, че автомобилът се движи на автопилот, до момента в който лидерът се намира не на шофьорското място, а на пасажерската седалка.
Прочетете още
Клипчето към този момент е изтрито от обществените мрежи. Опитите за конкакт с очевка, който го е снимал и най-вероятно е и водач на въпросния автомобил, предава " Нова ".

„ Абсолютно е допустимо да се кара на автопилот. Всяка година колите се надграждат и всички марки и модели сега се стремят да придобият самостоятелност. В момента имаме чисто нови коли, които могат да се движат сами. Те се ориентират по пътната маркировка, някои модели се ориентират по камери. Затова от време на време с тях стават ПТП-та. Причината – по нашите пътища липсва маркировка тук-там, има дупки и автомобилът не може да регистрира вярно пътната конюнктура и от време на време става пакост ”. Това съобщи в автомобилният специалист от Bri4ka.com Филип Лазаров.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР