Публикация в социалните мрежи на кандидата за общински съветник в

...
Публикация в социалните мрежи на кандидата за общински съветник в
Коментари Харесай

Обвиниха Тома Белев в антисемитизъм

Публикация в обществените мрежи на претендента за общински консултант в София от листата на " Демократична България " еколога Тома Белев разгневи политици от ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация. Тома Биков от ГЕРБ, заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев (ГЕРБ), Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация и други общественици реагираха остро на написаното от Белев, което гласеше, че " най-евтино са пътували евреите в конските вагони - изцяло гратис ". Самият Белев твърди, че се е пошегувал и отхвърля да се извини. Сиди даже е подал сигнал до Министерство на външните работи.

" Не знам какъв е подтекстът на това изявление. Не желая да знам. Защото няма значение. Ако е било смешка, не е смешно. Ако е било мотив в спор, е още по-зле. Проследих единствено последващата полемика, в която Белев беше убеждаван с рационални причини да се извини за нелепостта, която е написал и той изрично отхвърли да го направи " написа в отговор Биков, който е народен представител от ГЕРБ.

" Не зная дали е антисемит, само че явно е малоумен и приказва с възприятие за безпогрешност. А всички антисемити са глупави и приказват с възприятие за безпогрешност. Затова в тази ситуация нелепостта не е опрощение ", добави още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР