Публиката във Времето за въпроси изпадна в смях, когато нещастен

...
Публиката във Времето за въпроси изпадна в смях, когато нещастен
Коментари Харесай

Публиката във Времето за въпроси се смее на Тори за твърдението, че Риши Сунак върши „невероятно добра работа“

Публиката във Времето за въпроси изпадна в смях, когато трагичен министър Тори се опита да твърди, че Риши Сунак прави „ необикновено добра работа “.

Алекс Бъргхарт примоли феновете на Би Би Си да ме „ изслушат “, до момента в който се опитваше да отбрани министър-председателя, откакто някогашният министър сър Саймън Кларк предизвести торите, че ще бъдат „ избити “ на изборите, в случай че не го зарежат като водач. Г-н Бургхарт сподели, че двамата са другари, само че „ той бърка и е направил неточност “.

„ Мисля, че истината е, че Риши Сунак прави необикновено добра работа при доста, доста сложни условия “, сподели той Когато публиката избухна в смях, министърът от кабинета сподели: „ Изслушайте ме “.

Но водещата Фиона Брус му сподели: „ Защо мислиш, че хората се смеят? “ Торите дадоха отговор: " Просто ще завърша това, което споделям. Това беше един от най-предизвикателните парламенти в живота ни. Имахме най-голямата здравна рецесия от 100 години, имахме първата война в Европа от 1945 година насам, най-голямата енергийна кри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР