"Публиката ще приеме много добре сериала „Скъпи наследници”, защото правим

...
"Публиката ще приеме много добре сериала „Скъпи наследници”, защото правим
Коментари Харесай

Орлин Павлов: Публиката ще приеме много добре Скъпи наследници

"Публиката ще одобри доста добре сериала „ Скъпи наследници”, тъй като вършим нещо, което за първи път се прави в България ". Това сподели в предаването „ Тази сутрин” артистът и артист Орлин Павлов.

"В сериала има комизъм, който да подчертае трагичните неща по-лесно, а не да вършим трагични ", съобщи режисьорът Тодор Чапкънов и добави, че това е била цялата идея. Ще има трагични моменти, които да ни заловен за сърцето, за гърлото ".

"Развихме персонажите извънредно хубаво и доста забавно, и за тях самите беше наслаждение ", добави Чапкънов. Дългоочакваният сериал на bTV "Скъпи наследници " започва на 15 януари от 18:00ч. и ще се излъчва всеки делник. Клапата на драмедито щракна преди година в столична болница, а измежду декорите в студията на "Ню Бояна " бе вдигнато цяло село.

Историята се върти към конфликта сред две многолюдни семейства с радикално разнообразни полезности, а камерата се завъртя на основни местоположения в Аржентина, Испания и Турция. Едно от фамилиите в "Скъпи наследници " е ръководено от тандема Койна Русева/Веселин Калановски, а екранният им дом е строен от лещенски майстори.

Тя разказва героинята си като "смачкана женица и вегетарианка ", а той своя персонаж – като "мръсен, гнусен и лицемерен ". Екстремните спортове са необятно застъпени в сериала, в който част от централните персонажи са поверени на Орлин Павлов, Георги Кадурин и Дарин Ангелов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР