Публична тайна е, че от 5 години любимецът на цяла

...
Публична тайна е, че от 5 години любимецът на цяла
Коментари Харесай

Обама забрани на Григорий Лепс да стъпва в САЩ

Публична загадка е, че от 5 години любимецът на цяла Русия Григорий Лепс има публична възбрана от Министерството на финансите в Съединени американски щати да не стъпва на американска земя. Обявеният за личност нон грата в Щатите музикант, композитор и продуцент за първи път проговаря за наложеното му ограничаване.
"Според мен по това време президентът Барак Обама имаше потребност от някаква известна обществена персона, която трябваше и можеше да бъде стъпкана. Интернет е цялостен със фотоси, на които съм с представители на незаконния свят ", споделя пред съветските медии Лепс. И прибавя: "Твърдяха, че имам връзка с интернационалната незаконна организация Brothers` Circle и съм техен пощальон за "мръсни пари ", като по този метод подривам американската стопанска система. Къде съм аз и къде е американската стопанска система? (Смее се). В същото време в никакъв случай не съм бил арестуван на митницата, не са ми предявявали и обвинявания. Защото в никакъв случай не съм пренасял през границата повече от разрешената от закона сума. Въпреки това в Министерството на финансите на Съединени американски щати момчетата са всесилни, по тази причина и спуснаха тази възбрана. "
Изпълнителят на шлагера "Я счастливый " обаче не се помирява: "В края на месеца имам среща с американски юристи, които са движимости точно в сходни въпроси. Бих желал да разреша тази неприятна обстановка. Заради възбраната нямам право да вървя и в Англия. Добре е, че към момента не са ми затворили и границите за Европа. Държа се обикновено, не нарушавам законите на страната. Аз съм музикант, а не разбойник, както ме показва Министерството на финансите на Съединени американски щати. "
Първият огромен концерт на Григорий Лепс в София е на 3 ноември в "Арена Армеец ", както ДУМА писа. Билетите за шоуто са на цени от 40 до 70 лева и се продават в мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн. ВИП пакети за събитието има на bileti365.com, прецизираха от екипа на уредника Moko Solution.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР