Публичен вот ще определи любимия работодател на България в специалната

...
Публичен вот ще определи любимия работодател на България в специалната
Коментари Харесай

Търси се любимият работодател на България

Публичен избор ще дефинира обичания шеф на България в специфичната категория на българските награди за най-хубав шеф Career Show Awards 2023. До 28 август всеки може да поддържа до три компании в конкуренцията за званието “Любим шеф на България ”.

За признанието на публиката тази година се съревновават 77 компании – всяка от тях със забележителни достижения в посока грижа за чиновниците и обезпечаване на удобни условия на труд. Гласуването продължава от 14 до 28 август и е отворено за всеки, който желае да насърчи напъните и триумфите на работодателите.

Гласувайте за шеф на публиката до 28 август на страницата на Career Show Awards: careershow.bg/awards

Любимият шеф на България и всички други спечелили в тазгодишното издание на Career Show Awards, ще бъдат наградени по време на Career Show 2023 на 5 октомври В зала Арена Армеец – наличието на събитието е гратис и отворено за всички.

“Креативните решения и адаптивността на българските работодатели да посрещат потребностите на своите чиновници са почтени за удивление. С целенасочените си старания да основават вдъхновяваща работна атмосфера и висок стандарт на работна просвета, те печелят доверието и лоялността на своите екипи. Доказателство за това са и десетките хиляди гласове в поддръжка на работодателите, които годишно получаваме в специфичната категория на Career Show Awards. Поздравяваме фирмите за постигнатите триумфи и им желаем триумф в конкуренцията за най-ценното самопризнание – това на публиката. ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Awards са водещи награди, отличаващи най-хубавите работодатели и сполучливите практики в областта на човешките запаси и работодателската марка. Всяка година българските работодатели показват пред експертното жури на премиите своите тактики за привличане, задържане и развиване на гении. За 2023 година за отличие в Career Show Awards са подадени 321 кандидатури в 6 групи категории:
Най-добър работодател Ангажираност и иновации Employer branding и събития Здраве и екология Управление и услуги HR услуги

Регистрацията за Career Show Awards 2024 към този момент е отворена на careershow.bg/awards
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР