Птичка е кацнала на рамото на Слави Трифонов. Никога в

...
Птичка е кацнала на рамото на Слави Трифонов. Никога в
Коментари Харесай

Георги Марков: Ще имаме правителство на победените

Птичка е кацнала на рамото на Слави Трифонов. Никога в българската история не се е случвало зад един претендент за министър-председател, мисля, че той ще е претендент, тъй като е европейска процедура водачът да поеме отговорност, да има зад тила си 165, въпреки и победени, депутати. Това съобщи в " Денят стартира " с Георги Любенов Георги Марков, някогашен народен представител от ГЕРБ.

За трети път в България победени ще ръководят страната. При мандата на Беров се сътвори паралелната страна, при мандата на Орешарски ни стопираха еврофондовете. Ще ни вкарат в национална злополука, от която отново Борисов ще би трябвало да ни избавя, уточни той.

Проблемът, че Борисов не може да ръководи, е в изборния закон на Българска социалистическа партия, с невисок предел за влизане, който води до накълцан парламент и обрича България на обединения в обединения, които се разпадат, добави още Марков.

Според него навлизаме в партийно-политическа рецесия, тъй като имаме парламент, в който участват партии, за които не са дали своят вот над 50 % от българските гласоподаватели. Партията на негласувалите е по-голяма от всички останали. Ще имаме държавно управление на победените, сподели още Георги Марков.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР