ПСЖ се движи отлично в Лига 1 и води в

...
ПСЖ се движи отлично в Лига 1 и води в
Коментари Харесай

Крадци задигнаха трансферните планове на треньора на ПСЖ

ПСЖ се движи чудесно в Лига 1 и води в класирането, обезпечи си присъединяване и на четвъртфиналите в Купата на Лигата на Франция, само че не всичко е " розово " за треньора Унай Емери. Баският експерт стана жертва на обир, до момента в който води дуела със " Страсбург ", който беше извоюван с 4:2.

Медиите във Франция разкриха, че в жилището на Емери е влизано с щурм и са отмъкнати много неща, измежду които персонални документи и часовник " Ролекс " на стойност близо 7000 евро и фланелки с автограф на звездата на ПСЖ Неймар. Интересното е, че измежду отмъкнатите неща са още документи за приходите на Емери, както и негови файлове, с прехвърлянията проекти за зимата.

Съпругата на Емери е открила, че ѝ липсват и две чанти " Шанел ". Според Le Point дамата на треньора Луиса Фернандес е схванала за кражбата едвам в 23 ч. в сряда, едвам четири часа преди нейният брачен партньор да се прибере от Страсбург. Общата стойност на отмъкнатите движимости е 20 хиляди евро.

Семейство Емери живее на една от комерсиалните улици в Париж, в апартамент на седмия етаж в огромна постройка. Според медиите в постройката има видеокамери, както и порти с цифрови кодове.

" Вратата е била затворена, само че не заключена. Тя е била повдигната от пантите си и крадците са влезнали необезпокоявано, задигайки първокласни чанти, бижута, футболни фланелки и дизайнерски облекла ", оповестяват от полицията в Париж.

Не се оповестява къде е била по това време брачната половинка на треньора и за какво домът им не е бил заключен.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР