Психолозите казват, че фигурата на жената може да разкрие нейния

...
Психолозите казват, че фигурата на жената може да разкрие нейния
Коментари Харесай

Формата на тялото разкрива характера на жената

Психолозите споделят, че фигурата на дамата може да разкрие нейния темперамент от пръв взор. Каним ви да извършите елементарен тест и да разберете какъв брой вярно специалистите дефинират поведенческите черти на дамата въз основа на нейната форма.

„ Обърнат триъгълник “ (ханшът е по-тесен от раменете)

Жените с такива фигури са извънредно целеустремени и уверени в своята мощ, просветеност и качества. Въпреки това, тяхната несъразмерна упоритост и решителен темперамент могат да изплашат освен недоброжелателите, само че и приятелите и съидейниците. В същото време, макар нейния безапелационен и даже враждебен темперамент, такава жена може да стане вярна брачна половинка и лоялен приятел по оръжие, в случай че срещне също толкоз деятелен, целеустремен и откровен човек с общи възгледи за живота.

„ Круша “ (ханшът е по-широк от раменете, изпъкнало дупе)

Този вид фигура приказва за доста могъща природа. Такава жена е в положение да принуди другите да създадат това, от което се нуждае. В същото време, самата тя не обича да се подчинява и извършва нечии указания. В същото време притежателите на такива фигури като предписание са дръзки, очарователни и секси, не им коства нищо да очароват мъж, заради което нормално имат доста почитатели. Заедно с това, такива дами се характеризират с капризничене, безчинство и предпочитание да управляват всичко и всички. Ако ѝ противоречите, тя може да ви стане върл зложелател.

Формата на тялото разкрива характера на дамата - 2

„ Правоъгълник “ (раменете и бедрата са почти идентични, талията не е изразена)

Подобни фигури са типични за два вида дами. Първата е „ приятелката “: тя елементарно влиза в контакт с непознати, бързо става част от всяка компания и постоянно има доста другари мъже. Вторият вид са доста срамежливи, даже комплексирани дами. Те избират самотата пред шумните компании и мъчно се вземат решение на промени и дейни дейности. Освен това са доста уязвими и чувствителни. В същото време дамите с правоъгълен вид тяло като предписание са положителни съпруги: те не са склонни да изневеряват и са прагматични и виновни в всекидневието.

" Ябълка " (с наднормено тегло в коремната област)

Такива фигури са типични за доста общителни и радостни дами, които заразяват другите с оптимизъм и обич към живота. Често такива дами се назовават ​​душата на компанията, защото те са в положение да обединят близките с неудържимата си сила. Тъй като такива дами обичат да преобладават и управляват, те нормално имат по-спокоен, насочен мъж до себе си. Въпреки това, фигурата „ ябълка “ като предписание демонстрира проблеми с хормоналните равнища и постоянно остатък на мъжкия хормон тестостерон. Ето за какво, с цел да заченете и износите обикновено дете, може да е нужна хормонална терапия.

„ Пясъчен часовник “ (тясна талия, почти идентичен размер на бедрата и гърдите)

Най-хармоничният вид тяло, което приказва за женственост и еластичност на природата. Такава жена без пресилване е фантазията на всеки мъж, защото до нея той ще се почувства най-силният, най-умният и най-красивият. Дамите с този вид фигура са основани за обич и семейство, до момента в който кариерата не е главното за нея. В същото време имат достолепие и няма да разрешат да бъдат натикани.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР