Психолози помагат на полицаите в Каталуния след нападението 29-годишен алжирец

...
Психолози помагат на полицаите в Каталуния след нападението 29-годишен алжирец
Коментари Харесай

Психолози помагат на полицаите в Каталуния след нападението

Психолози оказват помощ на служителите на реда в Каталуния след нападението 29-годишен алжирец с испански документи за идентичност атакува с нож служители на реда в Каталуния и умря откакто беше прострелян. Полицията преглежда нападението като терористичен акт. А офанзивата се случва три дни след годишнината от терористичния акт в Барселона , при който починаха 14 души.
 
 БГНЕС

Въоръжен с нож и, викайки „ Аллах е популярен ”, тази заран мъжът е опитал да влезе в полицейския сектор в град Корнеля , в провинция Барселона, и да нападна униформените . При опита му да нахлуе в полицейския сектор служителят, който се намирал в приемната, разкрил огън. До идването на медиците нападателят е умрял. По-късно стана ясно, че е бил прострелян от жена служител на реда.
 

 
 БГНЕС

Държавната телевизия Ер Те Ве Е заяви, че нападателят е 29-годишен алжирец с испански документи за идентичност, живеещ в Корнеля. Според " Ел Паис " името му е  Абделуабаб Таиб.  -->
 
Полицията в Каталуния преглежда опита за нахлуване като терористичен акт. " Преди нападението вратата на сектора е била заключена. Мъжът неведнъж е звънял на звънеца, настоявайки да го пуснат  и приказвал с служителите на реда по интеркома. След като те решили да отворят, той извадил огромен нож и се нахвърлил върху тях ", заяви детайлности старши комисар Рафаел Комес от полицията в Барселона.
 
 БГНЕС

При нападението няма потърпевши служители на реда. Служителите на районното ръководство обаче получават психическа помощ . Улицата на Районното ръководство в Корнеля е затворена за придвижване, а хората би трябвало да следват напътствията на униформените.
 

 БГНЕС

Междувременно полицията е претърсила жилището на нападателя. Съседите на мъжа са били евакуирани от съображения за сигурност.
 

Само преди три дни се навърши една година от кървавото терористично нахлуване в Барселона, при което починаха 14 души. Те бяха прегазени от бус на централна туристическа улица в града.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР