Психолози откриха първите експериментални доказателства за ефективността на нов начин,

...
Психолози откриха първите експериментални доказателства за ефективността на нов начин,
Коментари Харесай

Психолози разкриха как лесно да промените навиците си

Психолози откриха първите пробни доказателства за успеваемостта на нов метод, който оказва помощ да излезем от коловоза на нездравословните привички. Възможно е съзнателно да „ забравите “ старите привички, сочат опити, извършени в Регенсбургския университет в Германия, написа obekti.bg, базирайки се на PsyBlog.
Учените са открили, че е задоволително единствено да си кажете да забравите този табиет незабавно откакто усетите, че го повтаряте. Това е ново допълнение към техниките за смяна на навиците, които са подкрепени от психически проучвания.

И това е забавно: Ако желаете да сте здрави, спете на лявата страна - четете тази и още потребни вести на zdrave.to

Те са два вида:
Бързи реакции: да забележите, че сте следва да повторите неприятния табиет и да измененията реакцията си на момента. Намерение за заменяне: да изготвите прелиминарен съответен проект за това по какъв начин ще се държите в обстановката, в която се демонстрира нежелания табиет. Например, в случай че огладнявате сред храненията, да се погрижите да имате подръка ябълка, а не торта.
Но дали е допустимо да извършите нещо откакто към този момент сте направили неприятния табиет? Новите опити потвърждават, че в случай че си кажете да забравите за нежелания табиет е задоволително, с цел да измененията държанието си. Естествено, проучването е проверило тази процедура в следени лабораторни условия, а не във всекидневието. И въпреки всичко, не пречи всеки самичък да опита дали работи на процедура.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР