Психолози от полската полиция успяха да убедят мъжа, качил се

...
Психолози от полската полиция успяха да убедят мъжа, качил се
Коментари Харесай

Мъжът, който заплаши, че ще се взриви във Варшава, се предаде

Психолози от полската полиция съумяха да убедят мъжа, качил се на монумент в центъра на Варшава, да слезе от монумента, с което се постави завършек на случая, наложил отцепването на част от града поради бомбена опасност.
Прочетете още
Частната телевизия " Полсат нюз " излъчи фрагменти, на които се вижда по какъв начин той слиза от паметника, смъква си якето и потегля с вдигнати ръце, съпроводен от чиновници на реда.

Говорител на полската полиция съобщи пред публицисти, че мъжът бил видян да се качва на монумента в към 9:00 ч. месно време. След като към него са се доближили чиновници на реда, той е направил " доста обезпокоително изявление за действителна заплаха за хората на площада ".

Инцидентът стана ден преди парламентарните избори в Полша.

Полицай е декларирал пред кореспондент на Ройтерс на мястото на случая, че достъпът до площада е отцепен, защото " има бомба ". Говорителят на полската полиция обаче не удостовери информацията, че мъжът е заплашвал да се самовзриви.

В обществената мрежа " Екс " бяха оповестени фрагменти, на които се лице, изкачило се на върха на паметника на площад " Пилсудски ". Монументът е отдаден на жертвите на самолетната злополука край Смоленск през 2010 година, при която починаха 96 души, в това число и президентът Лех Качински и брачната половинка му Мария.

ПАП заяви, че към площада са били ситуирани стотици служители на реда.

Гост на хотел " Софител ", чиято фасада гледа към площада, описа, че хората в постройката са били инструктирани да я изоставен през задния вход.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР