Психоложката на ФК ЦСКА 1948 Лилия Стефанова коментира работата си.

...
Психоложката на ФК ЦСКА 1948 Лилия Стефанова коментира работата си.
Коментари Харесай

Психоложката на ФК ЦСКА 1948: Нямаме теми табу с играчите, те не ме възприемат като сексуален обект

Психоложката на ФК ЦСКА 1948 Лилия Стефанова разяснява работата си. Тя призна, че няма тематики табу с играчите, само че счита, че не я възприемат като секуален обект.

" Всичко зависи от границите, които се слагат. Смятам, че играчите на ЦСКА 1948 ме възприемат като престиж. Имаме едни прелестни връзки. Едно вярно държание може да потуши всички пристрастености. Когато прекарваме доста дълго време дружно, имаме лагери по 40-50 дни, към този момент всеки стопира да гледа на другия като на полов обект ", изясни Стефанова в диалог с някогашния вратар Славчо Тошев по телевизия " Евроком ".
 Психоложката Лилия Стефанова: ФК ЦСКА 1948 е друг тим
Психоложката Лилия Стефанова: ФК ЦСКА 1948 е друг тим

Разкри какви са проблемите в съблекалнята

" Аз съм недостъпна за моите пациенти в този аспект и те могат да го потвърдят. Изборът на психолог, с който да работят, в никакъв случай не трябва да се основава на визията. Хората имат неверни показа. Визията трае 5 минути и в случай че по-късно не можеш да ги задържиш с харизма и разсъдък, те няма да се върнат. Нямаме тематика табу с футболистите. Говорим си за всичко в живота ", добави сексапилната психоложка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР